Tė Tjera
 

SEKRETET Invisible 2,1

 
Nga Www.EriSa.Tk
Me këtë program, ju mund të fshehin / encrypt ndonjë skedar thonë se një program,, këngë dokument etj në një skedar zgarë (JPEG ose imazh BMP) dhe ta dërgojnë atë në të gjithë fshehurazi pa ekspozuar atë të botës dhe të mikut tuaj ose një person tjetër mund të decrypt atë në anën tjetër duke përdorur këtë softuer. Ju gjithashtu mund të specifikoni një fjalëkalim për kriptimin dhe decryption. Personi në anën tjetër mund vetëm decrypt fotografi në qoftë se ai e ka këtë softuer dhe e di fjalëkalimin encryption. Me këtë softuer, ju gjithashtu mund të:
 • file Delete zgarë pas një procesi të
 • fotografi Add rreme për të luajtur pranks për miqtë  
 •  
 • Shto formate të tjera zgarë (. Doc,. Txt etj) të tjera se JPEG ose BMP images të cilat janë default
Shkarko ketu:http://www.mediafire.com/download.php?ogzmhzzzhhm
 

Smac: Changer MAC ADDRESS

 
Nga Www.EriSa.Tk
Smac është i fuqishëm dhe i lehtë për t'u përdorur MAC Address Changer (spoofer) për sisteme Windows, pavarësisht nëse prodhuesit kartën e rrjetit lejojnë këtë opsion apo jo. Karakteristikat e saj përfshijnë:
 • Automatikisht Aktivizo ri MAC Address pas ndryshimit të
 • Show prodhuesi i Adresa MAC 
 • Generate rastësisht ndonjë MAC Address New ose bazuar në një prodhues të zgjedhura
 • Para-load MAC Adresat Lista dhe zgjidhni adresën MAC të ri nga lista.
 • button ipconfig - klikoni për të treguar përshtatës rrjet info (ipconfig) për të konfirmuar ndryshimet
 •  
 • User-friendly GUI
Shkarko ketu:


 

20.000.000 LISTA EMAIL ADRESA PËR spammers

 

Nga Www.EriSa.Tk
Kjo listë e madhe e adresave email përfshin Yahoo, MSN / Hotmail, Gmail dhe shumë përdorues të tjerë. Unë nuk mund të them se të gjithë, por shumica e adresave email janë ato të vlefshme dhe i kam dhënë posaçërisht këtë listë për njerëz që duan spamming. Arkivi i përfshin gjithashtu Emailer Vallen e cila ka aftësinë për të importuar listat e shumta e adresave email dhe spam tyre.

Shkarko ketu:


 

Thikë SWISS ARMY

 
Nga Www.EriSa.Tk
Ushtria zvicerane thikë është një program multifunksionale e cila na lejon që të kryer detyra të thjeshta e kompjuterit tonë si logoff, mbyllje, duke i hapur Task Manager, internet explorer apo firefox, etj Ajo ka gjithashtu inbuilt hacking tools si Port Scanner, Email bombardues, Facebook frigorifer, IM spammer dhe gjithashtu një krijues Batch Virus.

Shkarko ketu:

 

Fjalëkalimet Hack: hajdut USB

 
Nga Www.EriSa.Tk

Titulli i thotë se të gjithë. hajdut USB është një koleksion i programeve të vogla të cilat mund të vjedhin fjalëkalimet e ruajtura në nivel lokal në një kompjuter. Vetëm Shpaketojeni. Skedarin rar në makinë rrënjë e USB tuaj dhe plug USB mbi se kompjuteri në të cilën ju doni të kollitem passwords. 

Shkarko ketu: 
 
Nga Www.EriSa.Tk

Email Extractor është një dobi jashtëzakonisht i fuqishëm dhe i besueshëm krijuar për nxjerrjen e adresat e-mail. Me ndihmën e Email Extractor mund të ndërtohet në shënjestër listat e-mail pa përpjekje të tepërt. Ky program ekstrakte adresat email nga lloje të ndryshme të burimeve, të tilla si fotografi tuaj lokale, tekst i thjeshtë, faqet e internetit (duke përdorur HTTP dhe protokolle HTTPS), fotografi HTML ose duke përdorur motorët e kërkimit. Email Extractor mund të marrim të gjitha adresat e email të vlefshme.

Shkarko ketu:MESAZH FAKE GABIM GJENERATOR: Manager mesazh
 
Nga Www.EriSa.Tk

Mesazh Manager është një program i cili i jep mesazhe të rreme gabim sa herë që është thënë për ta bërë këtë. Ju thjesht duhet të dhëna të tekstit që do të shfaqet në mesazh gabimi dhe ajo do të shfaq numër të pakufizuar të error messages rreme. 

Shkarko ketu: 
Fjalëkalimi: hackingguid e
 
 
Nga Www.EriSa.Tk

Error Message Krijuesi është një program i cili jep mesazhe të rreme gabim sa herë që është thënë për ta bërë këtë. Vetëm të dhëna të tekstit që do të shfaqet në mesazh gabimi dhe ajo do të shfaq mesazhe të rreme gabim.


Shkarko ketu:  

 

Fjalëkalimi: hackingguide
 

DETYRAT KILL ON COMPUTER VIKTIMAVE: Feja Islame AV

 

Nga Www.EriSa.Tk

AVKiller është një software i përdorur për të anashkalojë firewall, antivirus dhe të ndryshme të shërbimeve të lidhura me sigurinë e programeve në kompjuterin viktime. Pasi programi është ekzekutuar, software AVKiller do të kandidojë në sfond dhe të fillojnë vrasje të gjitha detyrat e sigurisë që lidhen në kompjuterin viktime. Këto detyra përfshijnë firewall, antivirus, windows mbrojtës dhe shumë shërbime të tjera. 

Shkarko ketu:       

 Fjalëkalimi: hackingguide
 

 
 
 


 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=